Information från Sockenrådet

Det här året blir verkligen inget vanligt år vilket har gjort att många har behövt ta ett steg tillbaka och fundera på hur vi tar oss igenom det här inom familjen, jobbet, organisationer och föreningar. Vi inom Sockenrådet har fått planera om, ställa in och flytta fram aktiviteter. Det ser inte ut som om vi kommer att drabbas lika hårt ekonomiskt som kanske många andra föreningar men tyvärr så gör det att många av våra aktiviteter måste flyttas fram eller ställas in. Som ett led i detta blev vår stämma i april inställd och flyttad men vi har nu tagit beslut om att genomföra den i slutet av augusti, utomhus i Björkbacken. Mer information kommer senare.

Snart är det september och då brukar vi ha Sockendagen i Björkbacken men tyvärr blir det inte så i år. Vi har in i det sista försökt att titta på olika lösningar för Sockendagen men inte hittat något som passar. Vi vill ta ansar och vi vill måna om allas mående och därför måste tyvärr ställa in evenemanget pga Corona. Sockendagen skulle ha varit en dag för alla där man kan mötas och träffa lokala företag och föreningar. Fortsätt gärna att stötta dina lokala företagare och föreningar genom att handla lokalt eller supportera på annat sätt. Annars så hälsar vi samtliga välkomna till Sockendagen nästa år sept 2021.

När det nu kan vara svårt att träffa andra i Socknen och många semestrar hemma vill vi slå ett slag för våra lokala utflyktsmål. Vi kommer de kommande veckorna lyfta olika utflyktsmål inom vår socken så håll ett öga på vår hemsida eller på vår Facebooksida.Var rädda om er och varandra, fortsätt håll avstånd och hjälp varandra!

Med vänliga hälsningar

Therese Stjärnkrans
ordf. Västra Torsås Sockenråd