Anslagstavla

Välkomna till socknens digitala anslagstavla! Här är en plats för privatpersoner att skicka in diverse förfrågningar och erbjudanden. Har du något att sälja? Söker du något? Vil du ha hjälp med snöskottning eller gräsklippning?

Mejla din text och eventuell bild/bilder till webb@vastratorsas.se så lägger vi upp ditt material så snart vi har möjlighet. Gammalt material plockas bort allt eftersom men allt ligger kvar minst 4 veckor om inget annat anges.


Vi hjälper varandra!

Det är en konstig tid vi lever i just nu. Det är viktigt att komma ihåg att hjälpa varandra. Många är i behov av hjälp för ärenden, matinköp med mera och det finns säkert många som kan hjälpa till.
Är du en av dem som kan hjälpa till? Skicka i så fall ett mail till webb@vastratorsas.se och ange ditt namn, telefonnummer, vart du bor på ett ungefär samt vad du kan hjälpa till med. Genom att skicka in dina uppgifter så godkänner du också att de publiceras på Västra Torsås hemsida.

Följande har anmält sig och kan hjälpa till:

Therese Stjärnkrans
073-8370505
Bor mellan Lönashult och Hulevik
Hjälper gärna till att handla mat

Cloé Lucas
070-2444678
Bor i Opparyd
Hjälper gärna till att handla mat


SÖKES PLANSILOPLAST FÖR MARKTÄCKNING
Hej! Vi letar efter begagnad siloplast, svart eller svart/vit. Det gör inget om det är något hål i den då den ska användas för att täcka bort ogräs m.m. Även mindre bitar av intresse. Totalt är vi ute efter ca 2000 kvm. 

Hör av er till Mimmi Åkerblom, 0734066375 / groonsgard@gmail.com