Idrottsanläggningar

Sporthall

I anslutning till skolan i Lönashult finns en sporthall som är 18×24 meter med två omklädningsrum och duschmöjligheter. På kvällstid används lokalen av en del föreningar som arrangerar bland annat herrgympa och gruppträning. Hallen går även att hyra genom kommunen. I sporthallen finns det utrustning för att kunna spela volleyboll, handboll, basket, badminton (3 banor) och tennis.

Utanför sporthallen finns en grusad fotbollsplan med fotbollsmål och under kalla vintrar spolas en is för skridskoåkning.

För mer information om taxor och bokning se Alvesta kommuns hemsida.

Tennis

I anslutning till sporthallen i Lönashult finns en grusad tennisbana. Tennisbanan går att hyra per timme och bokas genom Lönashults IF.

Gym i Lönashult

Idrottsföreningen GOIF tillhandahållet ett gym i källaren under Regnbågens förskola, gymmet har en ingång som är vid förskolans parkering. För att
använda gymmet krävs medlemskap i föreningen.

För frågor eller för att lösa medlemskap kan man mejla lonashultgoif@gmail.com. Klubben har även en hemsida som innehåller
mer information, för att komma dit kan du klicka här

Du kan även finna klubben på facebook, sök där på Lönashults GoIF.

Elljusspår

Elljusspåret ligger bakom kyrkan i Lönashult och tillträde sker via södra parkeringsplatsen eller slutet av Lyckliga Gatan där GOIF har sin klubbstuga. Elljusspåret är tidsstyrt mellan kl.16.30–22.00. Underlaget är skiftande men mestadels belagt med grus även om det förekommer partier med mer ojämn terräng i form av stenar och trädrötter (man kan köra barnvagn). Det finns flera ingångar men de är lite svåra att beskriva.