Insamling av leksaker och spel under Sockenstämman

Tid: Torsdagen den 11/4 kl. 19.00
Var: Bygdegården i Hynnenäs

Hjälp oss att rusta vår Bygdegård för Krisberedskap

Just nu håller vi på att rusta upp Bygdegården i Hynnenäs för att kunna möta våra behov vid en eventuell kris. Vi ser över allt från elförsörjnings möjligheter till matlagning eller mottagning av människor i kris. Inför Sockenrådets Årsmöte den 11 april letar vi nu efter brädspel, leksaker, målarböcker, kortlekar, böcker (för både stora och små) med mera som ska finnas i bygdegården att låna vid en krissituation. Det som eventuellt blir över kommer vi skänka vidare till Röda korset.


Vill du också vara med och rusta din bygd eller vara med i Krisberedskapsgruppen då är du välkommen att kontakta therese@vastratorsas.se

Tack för din hjälp!

Med vänlig hälsningar Krisberedskapsgruppen