Nytt år nya möjligheter

Året 2020 kan verkligen sammanfattas med att det inte blev som många hade tänkt. Vi har fått lära oss att umgås på ett nytt sätt och många har haft det svårt och tufft antingen i sviterna från Covid, som anhörig eller från konsekvenserna av pandemin. Nu hoppas vi att vi kan börja se ljuset i tunneln och en början på något nytt.

Arbetet i Sockenrådet har precis som i många andra föreningar pausats något men nu hoppas vi att vi nu under våren ska kunna återta arbetet men när och under vilka former som vi kommer att kunna ha Sockenrådsmöte, stämma och Sockendagen är för tidigt att säga. Vi hoppas så klart att smittoläget kommer bli bättre och att vi framgent ska kunna träffas som vi brukar.

Avslutningsvis så vill jag bara säga, håll ut och håll i det kommer en tid efter pandemin. Ta hand om er och varandra så hoppas jag att vi kan träffas snart.

Mvh

Therese

Ordf. i Västra Torsås Sockenråd