Primörfest & 3-årskalas 🎉

Varmt välkomna hem till oss! 
Vi vill fira för att vi har så fantastiska kunder som möjliggör att vi kan driva vår servering och vår Handelsbod mitt ute i skogen och Glesbygden, för utan er skulle det inte fungera ❤️

Det blir en dag för hela familjen, gammal som ung. Så vad sägs om en stor hoppborg som dessutom är gratis till alla barn, gratis uppträdande under lunchen på lördagen av trubaduren Magnus Lang med somriga låtar. Eller vad vore ett kalas utan Popcorn? Så vi erbjuder nypoppade popcorn 🍿 från vår nya popcorn-maskin. Prova lyckan med bollkastning eller på vårt chokladhjul med fina priser från Malmö Choklad och Grenna Polkagriskokeri. 

Under festen har Handelsboden öppet som vanligt där vi samlat ett 50-tal producenter av delikatesser och hantverk. Här på gården kan ni se våra djur såsom Fjällkor, Helsingefår, Skånegäss, höns, bin och katter. Vi håller glass- och våffelservering öppen och har bjudit in flera andra hantverkare.

Här följer ett smakprov på utställare, delikatesser och hantverkare som finns hos oss under helgen:

🌟 Biskafferiet med årets nyslungad Primörhonung
🌟 lokalproducerad öl från Benestad
🌟 fårost från Framtida Bruk
🌟 smycken, betong och sömnad av Helen och Margareta
🌟 Gröönsgård med nyskördade grönsaker
🌟 Åsnens rökeri med flera olika inlagda sillar och självklart rökt lax
🌟 Lavender Aura Parfymer med egendesignade högkvalitativa parfymer från Älmhult 

Så kom och fira med oss, njut av omgivningen, mat eller fika, träffa lokala producenter, se våra djur, hitta ljuvliga delikatesser och hantverk till midsommar och låt barnen leka i klätterställningen eller i hoppborgen. 

Hoppas att vi ses!

Adress: Rubbatorp 2, Lönashult