Vernissage i trädgården 14/7 kl.12-16

Nästa helg är det dags för att hylla lokala konstnärer från bygden då vi, Fam Stjärnkrans, bjuder in till Vernissage i vår Trädgård. Här möts ni av fyra olika tekniker att avbilda vår vackra natur med. Mingla runt bland tälten, njut av omgivningen och de underbara tavlorna samt möt konstnärerna bakom. Här kommer en kort presentation av konstnärerna:

🎨 Kerstin Ekwall är Småländskan som pendlar mellan sina boenden i Ebbön och Västerås. Hon älskar att fånga naturens färger och skiftningar i sina underbara akvarellmålningar.

🎨 Ewa Wiberg är sedan några år tillbaka bosatt inne i Lönashult och har hjärta för detaljer i sina vackra Akrylmålningar. Hennes signum är en eller flera möss som man möts av i hennes konstverk

🎨 Ingrid Jakobsson från Lönashult använder sig av värme och vax när hon formar sina konstverk med Enkaustisk måleri där hon fångar naturen. 

🎨 Eva Franzén är prisbelönt fotograf hemmahörande i Skilatorp. Istället för pensel använder hon kameran som sitt hjälpmedel när hon skapar. Hon älskar att fotografera djur både i sitt närområde men även under sina resor utomlands. 

Vår Våffelservering är såklart öppen som vanligt där ni hittar både matigare alternativ, Gofika, desserter och glass. Under vernissagen kommer vi även servera Bubblig alkoholfri Björksoda från Ängabacken. 

Varmt välkomna!

Rubbatorp 2, Lönashult