Höstlovskul

Höstlovskul med Spöksmyg 👻🎃

Välkomna till en lite mer kusligare gårdsbutik under höstlovet från den 28 oktober till och med den 5 november. Den som vågar är även välkommen att gå vårt Spöksmyg 👻🎃 Ta gärna med dig en ficklampa och försök sedan att räkna alla Halloween-sakerna som vi har satt upp längs med en slinga. Det är skelett, spöken och andra läskiga saker. Är du mörkrädd så går det jätte bra att gå rundan när det är ljust ute men om du vill gå en lite läskigare variant så är du välkommen efter mörkrets inbrott.

Spöksmyget är för barn och är öppet 10:00-19:30 från lördagen den 28 oktober till och med söndagen den 5 november. Om du vill vara med och tävla så lämnar du in en svarstalong med antalet Halloween-dekorationer som du har kunnat räkna längs med rundan. Vi drar sedan en vinnare efter den 5 november. Priset är godis från butiken till ett värde av ca 150kr.

Du får gärna vara utklädd när du kommer hit och den som tar en bild och lägger ut på Instagram eller Facebook samt taggar oss @stjarnkrans har då också möjlighet att vinna ett presentkort i Handelsboden på 200kr.

Varmt välkomna till Familjen Stjärnkrans Handelsbod mellan Lönashult och Hulevik!