Rocka sockorna – vi hyllar olikheter

Måndagen den 21 mars är det Rocka sockorna vilket är ett sätt att hylla och slå ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Utifrån egna erfarenheter så känns det extra viktigt för oss att hylla olikheter och höja alla Funkis-familjer som kämpar varje dag därute, speciallärare, dagliga verksamheter och alla andra som arbetar med att inkludera människor utifrån deras speciella behov. 

Idag tisdagen den 15 mars är det även internationella NPF-dagen (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) som också går i samma anda, att belysa människor lika värde oavsett diagnos eller inte. 

Under dagarna 19-21 mars bjuder vi därför alla barn med speciella behov på en glasspinne så långt lagret räcker. Vi hyllar även olikheter genom att i helgen erbjuda glada strösselbollar och morotskaka med färgglad garnering. 

Så varmt välkomna att vara med i hyllningen!

Vi har öppet alla dagar 8-21, Handelsboden är tillgänglighetsanpassad och det går även bra att titta på våra Helsingefår som går med sina lamm i vinterhagen längs med vägen. 

Adress: Rubbatorp 2, 34253 Lönashult 
Med vänlig hälsning,Therese