Välbesökt sockenrådsmöte!

Den 6:e februari samlades ca 35 personer i Hynnenäs bygdegård för sedvanligt Sockenrådsmöte. Lokalen var riktigt välfylld!

Mötet inleddes kort av Sockenrådets styrelse som lämnade över ordet till vår kommunpolis, Ola Severinsson. Han höll i ett uppskattat föredrag om hur det står till med brottsligheten i Kronoberg och i Västra Torsås. Publiken var på hugget och ställde mycket frågor vilket alltid är roligt.

Därefter bjöds det på fika med fralla frånTommys Livs, kaffe/te/saft och en del lokala smaker med ärtskott och marmelad från Gröönsgård i Mörhult. Det blev ett riktigt småländskt tabberas!

Efter energipåfyllning lämnades ordet över till ordförande för Enskilda vägar, Nils-Gunnar Skoglund som berättade om föreningens arbete och ekonomi. Därefter hölls en kort uppdatering om vad Sockenrådet jobbar med för stunden, bl.a. kontinuerlig uppdatering av hemsidan, nomineringar till Årets västra Torsåsbo efterlyses och diverse andra punkter. Mötet avslutades med ”bordet runt” där alla föreningar fick möjlighet att berätta om sina aktivteter m.m.

Föredrag om Enskilda Vägar med ordförande Nils-Gunnar Skoglund

Tack alla som närvarade och gjorde detta till en givande kväll! Nästa möte är Sockenstämman som kommer hållas i slutet av april. Inbjudan till denna kommer framöver.

Väl mött!
Styrelsen för Västra Torsås Sockenråd
genom Mimmi